Referenser

Företags referenser:

Hemvårdsförvaltningen Halmstad kommun Myndighetschef-Gabriela Arvidsson

LR Akridi Halmstad - Åsa Ragnarsson

Accesia Halmstad - VD Susanne Andersson

Lagafors i Laholm - CEO Magnus Elmblad

Blekinge Smådjursklinik Sofia Berglund Krznaric

Halmstads kommun IST - Lena Lumme-Ihlström

Falkenbergs kommun AME IST - Helena Almryd

Laholm kommun/Halmstad kommun - Konsult inom PR PA Therese Edlund

Varbergs kommun AME - Therese Vidlycke

Hylte kommun AME - Malin Forsman

Grupputveckling med DISC som grund

​Jag har frågat medarbetarna och fått följande feedback:

Medarbetare upplever att i och med DISC har man fått en bättre självinsikt. Det har bidragit till en ökad tolerans för våra olikheter och styrkor. Upplever att en del medarbetare på arbetsplatsen i större utsträckning vågar visa sitt rätta jag efter utbildningen, kanske för att man har fått till sig att alla är lika viktiga för att hjulet ska snurra. Vi har också med oss att många av oss har ett anpassat beteende på arbetsplatsen och att det är viktigt att återhämta sig i sitt grundbeteende för att må bra i det långa loppet. // Myndighets chef Gabriela Arvidsson Halmstad kommun


Coaching/Vägledning

Tänk hur man kan se sitt Liv, så svårt och krångligt i vissa faser, samt genom väldigt små ögon. Mina ögon var väldigt små när jag träffade Catrin för första gången, men med tålamod,kunskap,värme och sitt proffesionella tillvägagångs sätt, så fick hon mig att se Livet från ett helt nytt, mer nyanserat och positivt håll.

​Depression är ett svårt, och hos vissa människor ett väldigt tabubelagt ämne, och det är inte lätt för vänner att förstå, samt att orka hålla ut hela vägen. Jag hade turen att få komma till Catrin, både för stunden, men som jag ser det nu, även för mitt nuvarande och resterande Liv.. /GM


Coaching/Vägledning

Har ibland lite negativa tankar om att jag inte duger eller något liknande, MEN jag motar dessa tankar ganska snabbt - tänker att jag inte får tänka så, offerkoftan hinner oftast inte komma på. Jag ÄR värd allt det här och jag trivs och mår jättebra! Vet du, det är jättehärligt och känna att jag har kontroll över mina tankar och mitt beteende!

Tack tack tack säger jag till dig, du har varit guld värd i allt det här och utan dig hade jag inte varit där jag är idag!


Jag har en bit kvar det vet jag, men jag är på god väg. /J


Coaching/Vägledning

Jag känner mig mycket lugnare och mer säker på mig själv än på mycket länge. Förr kunde jag grubbla över varför folk inte hör av sig, om det är fel på mig osv, men nu känner jag ett mycket större lugn och trygghet i mig själv, STORT tack! /J

Föreläsning i DISC/Självbild:

För mig har dina föreläsningar varit så givande.

​Du är mycket behaglig i ditt sätt att föreläsa. Du har trevliga PP.

Du har mjuk och fin röst och är tydlig med det du säger.

Du är bra på att fånga mitt intresse. Ditt ämne är mycket intressant. Väcker många tankar och funderingar.

​Roligt när vi fick matrial att arbeta med, att lära känna sig själv (självbild) och med styrkor och svagheter – färgerna.

Bra med uppdelning i grupper och dessa diskussioner som det blev J

​Mycket bra!

 //Susanna Undersköterska

Jag tycker att det har varit så bra det du har bidragit med. Jag har lärt känna mig själv på ett nytt plan. Blivit mera medveten om mina styrkor och svagheter.

Du har också gett mig bra verktyg för att förstå människor runt ikring mig, både på jobbet och privat.

Det är lättare att förhålla sig till olika situationer som dyker upp, när man har förståelsen för hur människan fungerar (vilken färg man är).

Jag har haft lätt att ta till mig det du har talat om och visat oss.

Jag tycker att du är mycket tydlig och pedagogisk. Ger väldigt bra exempel. Det har varit lättsamt och roligt fast det egentligen kan vara ett allvarligt ämne.

Kunskapen känner jag att jag har nytta av, både nu och senare i livet. // Helle Undersköterska


Ulrikas mail till mig 6 månader efter avslutat "program":

Mina vänner har börjat märka stor skillnad på mig. Jag fick en fråga i går var det är som har gjort mig så positiv och glad hela tiden. Gissa vad jag svarade? Jo, jag berättade om att jag träffade Catrin. Jag försöker förmedla att det finns hjälp att få. Bara man tar det där allra första steget.
Jag älskar livet idag. Numera är det jag som styr och vet vilken väg jag är på väg mot. Jag låter inte andra styra. Det gjorde jag tidigare. När jag tänker tillbaka på 2007 har året varit tufft. Men det har kommit ut till något gott. Livet kan bara bli bättre härifrån. Jag behövde "genomlida" detta år för att komma på rätt köl igen!
TACK!!! För att du finns!

Efter kurs:​

Jag är väldigt nöjd med sättet, upplägget, varierande uppgifter och fin atmosfär.
Du inger förtroende och trygghet /Anna
Det har fått igång mina tankar och det har gett mig mersmak /Lisa

Efter personligt program:

Har fått bekräftelse på att man/jag är värdefull /Catarina​

Företag

CJo Coaching

Adress

Faktura adress. Parkvägen 1

302 93 Halmstad

Besöks adress: Brogatan 48 på SPA Harmoni 

mittemot Sibylla

Kontakt

Tel: 0739-529 569

E-mail: cjocoaching@telia.com